Dom > Novice > Vsebine

Organsko certificiranje v našem podjetju se začne znova!

Aug 12, 2019


Ponovno se začne organsko certificiranje nekaterih izdelkov v Xi'an Victar Bio-Tech Corp.

Včeraj so se vodje in nekateri prodajalci odpravili na goro, da bi opravili certifikacijo organske oskrbe. Med tem postopkom so naši uslužbenci poslušali napotke certificiranega osebja , pripravili ustrezne podatke in upoštevali pravila ekološkega certificiranja.

Danes delo organskih potrditev še vedno poteka.BCS

BCS je specializirana organizacija pregledov in certificiranja za ekološko pridelano hrano. S sedežem v Nemčiji BCS pregleduje in certificira projekte ekološke hrane v Evropski uniji in neevropskih državah v skladu z evropsko ekološko uredbo št. 2092/91 in njenimi podzakonskimi predpisi. Obseg certifikacije je kmetijska proizvodnja (vključno s sajenjem, gojenjem, zbiranjem divjih virov), predelava in trgovina. BCS ima osem podružnic na Kitajskem, Japonskem, Dominikanski republiki, Kostariki, Ekvadorju, Turčiji, Egiptu in Čilu. Programi za certificiranje BCS zajemajo več kot 40 držav v Evropi, Afriki, Ameriki in Aziji.


Če še enkrat prenesemo certifikacijski organ --- BCS, potem lahko naš izdelek na Organic Certificate izpolnjuje zahteve EU Organic in USDA Organic Certification.


EU Organic

USDA Organic