Izvleček ognjiča Lutein

Izvleček ognjiča lutein je nekakšen v maščobi topen vitamin iz ognjičevih cvetnih listov. Je bistvena sestavina za zdravje oči.

Podrobnosti izdelka

Uvod

Izvleček ognjiča lutein je vrsta maščob topnega vitamina. Njegov absorpcijski spekter vsebuje skoraj modro vijolično svetlobo, ki lahko mrežnici očesa pomaga, da se upira ultravijoličnim žarkom. Za oči je lutein pomemben antioksidant. Dodajanje velike količine luteina človeškemu telesu lahko pomaga vzdrževati obstojnost vida in izboljša odzivni čas vida.


marigold farmmarigold lutein

Znak izdelka

Angleško ime:

Izvleček ognjiča Lutein

Latinsko ime:

Tagetes erecta L

Modularna

C40H56O2

Aktivne sestavine:

lentinan

Delno uporabljeno:

Lutein

Videz

organski prah.

Neprijeten vonj:

značilnost

Specifikacija:

5%-98%

Preskusna metoda:

HPLC

topnost

Ni topen v vodi


Barvilo

izvleček ognjiča lutein se pogosto uporablja pri predelavi začimb, tobaka, peciva, bonbonov in različnih krmil. Na Kitajskem se lutein pogosto uporablja kot barvilo.

Antioksidantition

Prosti radikali kisika v človeškem telesu so pomemben vzrok številnih starostnih bolezni. Lutein ima močno antioksidativno sposobnost, ki lahko zavre aktivnost prostih radikalov kisika in prepreči poškodbe prostih radikalov v normalnih celicah.

Rak

Lutein ima edinstven biološki učinek pri zaviranju rasti tumorjev, njegov mehanizem pa vključuje predvsem antioksidativno aktivnost, zaviranje tumorske angiogeneze in celično proliferacijo.

Upočasni učinek zgodnje arterioskleroze

Najnovejše raziskave so pokazale [6], da lahko lutein upočasni razvoj zgodnje arterioskleroze. Z eksperimenti na živalih je bilo ugotovljeno, da je bila incidenca arterijske tromboze med mešanjem krme luteina in miši in nižja kot pri tistih, ki krme z luteinom niso krmili.

Preprečevanje diabetesa

Lutein se lahko uporablja kot učinkovit dodatek za krepitev funkcije zniževanja krvnega sladkorja inzulina GG. Zato lahko uživanje hrane, kot je sadje in zelenjava, bogata z luteinom, zmanjša tveganje za diabetes.

Kdo rabiizvleček ognjičaluteina?

Glede na različne funkcije izvlečka ognjiča luteina lahko naštejemo naslednje primerne ljudi. Paziti morate tudi na primerno količino luteina in ga zaužiti z drugimi hranili.

1. Posebno osebje: delo na opoldanskem soncu (športniki, piloti, stražarji, prometna policija)

2. Ljudje, ki trpijo zaradi očesnih bolezni: ljudje s katarakto, glavkomom, daljnovidnostjo, ambliopijo, strabizmom in astigmatizmom lahko redno in kvantitativno uživanje luteina ublaži učinek.

3. Pisarniški delavci: delavci, ki pogosto uporabljajo računalnike ali strmijo v televizijske zaslone, množice ljudi, ki pogosto ostanejo ponoči ali ponoči.

4. Bolniki, ki trpijo zaradi drugih bolezni: bolezni srca in ožilja, bolezni ledvic, beljakovine v urinu, diabetes.


Hot Tags: izvleček ognjiča lutein, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, nakup, poceni, nizka cena, organsko, čisto naravno, visoko kakovost, GMP certificirano, Kosher certificirano, ISO certifikat, 100% naravno, tovarniška oskrba, vroča prodaja
Povpraševanje

You Might Also Like