Lentinan

Lentinan (LNT) je učinkovita učinkovina, pridobljena iz sadnih teles visokokakovostnih lentinusnih edod. Je glavna učinkovina lentinusnih edod in gostiteljski obrambni potencial (HDP).

Podrobnosti izdelka

Lentinan (LNT) je učinkovita učinkovina, pridobljena iz sadnih teles visokokakovostnih lentinusnih edod. Je glavna učinkovina lentinusnih edod in gostiteljski obrambni potencial (HDP). Klinične in farmakološke študije so pokazale, da ima naloge protivirusno, protitumorsko, uravnava imunsko funkcijo in spodbuja tvorbo interferona


Je nekakšen makromolekulski glukan z učinkom raka, pridobljen iz entitete lentinusnih edod. Njegov polisaharidni del je večinoma manoza, v njej pa so glukoza, galaktoza, kamniti sladkor, ksiloza, arabinoza itd. Verigo sestavlja 18 aminokislin, kot so asparaginska kislina, histidin, serin in glutaminska kislina. Iz 200 kg sveže gobe šitake lahko pridobimo 31 g lentinana.


LentinanLentinan modular format

Je topen v organskih topilih, kot so etanol, aceton, etil acetat, eter, njegova vodna raztopina pa je prozorna in viskozna.

Angleško ime:

lentinan

Latinsko ime:

Lentinus edodes (Berk.) Sing

Aktivne sestavine:

lentinan

Uporabljeni del:

sadno telo

Videz

bel prah.

Neprijeten vonj:

značilnost

Specifikacija:

98%

Preskusna metoda:

HPLC


Mehanizem delovanja

Lentinan nima imunsko spodbujajočega učinka na normalno telo, lahko pa izboljša imunski odziv telesa po prenašanju tumorjev ali okužbi. Pripravek nima neposrednega učinka proti raku na presejalnem testu na živalih in vivo, vendar očitno spodbuja transformacijo kulture limfocitov in vitro.

Funkcionalna obravnava:

neoperabilen ali ponavljajoč se rak želodca, rak jeter, rak mehurja, lahko uporaba tega zdravila lajša simptome, izboljša imunsko funkcijo bolnika in popravi neravnovesje elementov v sledovih


VICTAR je eden vodilnih kitajskih farmacevtskih in medicinskih proizvajalcev in dobaviteljev. S profesionalno tovarno vam lahko ponudimo čisto naravni, 100% naravni, ekološki, GMP certificiran, Kosher certificiran in ISO certificiran lentinan z nizko ceno in visoko kakovostjo . Dobrodošli pri nakupu poceni, vroče prodaje in tovarniške dobave izdelkov pri nas.
Hot Tags: lentinan, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, nakup, poceni, nizka cena, organsko, čisto naravno, visoko kakovost, GMP certificirano, košer certificirano, ISO certificirano, 100% naravno, tovarniška dobava, vroča prodaja
Povpraševanje

You Might Also Like